'Besturen door te participeren'

Regio TV De Bilt

Vanuit onze studio midden in De Bilt maken wij belangrijke gebeurtenissen zichtbaar voor alle inwoners van de gemeente. Regio TV De Bilt is een televisiezender die in de wijde omgeving van Utrecht bekeken wordt en waar we naast het laatste nieuws ook bijzondere programma’s maken voor het groot publiek.

In mijn rol als bestuurder verbind ik onze vrijwilligers. Ik houd er enorm van om mensen samen te brengen en zo de krachten te bundelen. Met een enthousiast team werken we hard om onze zender te vullen met prachtige programma’s. En ik treed daarbij niet op de achtergrond… naast besturen vind ik het namelijk geweldig om te participeren.

"Naast besturen ben ik dolgraag actief op pad. Interviewen, regisseren, creƫren... ik zet me graag in om vernieuwende concepten op de kaart te zetten."