'Ideeën werkelijkheid maken.'

Idee F Events

Een idee, dat is waar iedere bijzondere gebeurtenis mee begint. Maar een goed idee ontstaat niet zomaar… voor één goed idee zijn duizenden ideeën nodig. Laat dat nou net zijn waar mijn kracht ligt: ideeën bedenken. Met deze filosofie ben ik ooit begonnen met Idee-F-Events. 

"Voor één goed idee zijn duizenden ideeën nodig."

Als oprichter en eigenaar van Idee F Events heb ik door de jaren heen prachtige evenementen mogen organiseren. Van kunst en cultuur tot bijzondere bedrijfsuitjes, grote bijeenkomst of complete dagjes weg… I’ve seen it all. In onderstaand schema kunt u een aantal van deze projecten zien. 

Inmiddels ben ik niet meer actief in de evenementenindustrie. Maar… ideeën, die heb ik nog steeds! Dus hebt u behoefte aan een sparringpartner? Iemand die op creatieve wijze met u meedenkt om invulling te geven aan uw evenement? U kunt contact opnemen via info@fredieblankestijn.nl.