Verhuur | Cursussen | Workshops

Frankrijk

Welkom bij onze trots: ‘Le Conciergerie’. Net over de Belgische grens, in het noorden van Frankrijk, hebben wij een woning. Naast deze woning ligt een prachtig klein stulpje. Een typisch Frans huisje midden in het prachtige, uitgerekte landschap. Een enclave van rust. 

Vroeger woonde in dit huisje de conciërge, vandaar de naam Conciergerie. Vandaag de dag hebben we deze woning omgetoverd tot een mooie gite met grote eetkeuken, salon, badkamer met douche en toilet en  oude eerste etage twee slaapkamers. 

Verhuur

Op zoek naar een rustgevend weekje weg in één van de meest fijne omgevingen van Frankrijk? Wij bieden graag onze prachtige Conciergerie ter beschikking. De Conciergerie wordt normaal gesproken verhuurd per week, maar in overleg is ook een langere tijd mogelijk. Bij interesse kunt u contact opnemen via info@fredieblankestijn.nl.

"Vroeger een woning voor de conciërge maar nu een klein paradijsje in een enclave van rust."

Cursussen

Van videoworkshops tot Franse les tijdens het koken… in onze Conciergerie proberen we regelmatig leuke en verfrissende activiteiten te organiseren. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de aankomende cursussen en workshops waar u zich voor op kunt geven. Bij interesse kunt u contact opnemen via info@fredieblankestijn.nl.

Franse les tijdens het koken: 21 december 2021.
The Sound of Music: 20 tot 27 augustus.  (klik hier voor meer informatie)